Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Έγιναν “όργια” στους τελικούς, να παραιτηθεί ΕΟΚ και ΚΕΔ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε την παραίτηση της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, ενώ τόνισε ότι θα κάνει ακόμα καλύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-2024 μετά τη νίκη με 87-82 απέναντι στον Ολυμπιακό στο Game 5 των τελικών. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε την παραίτηση της ΕΟΚ και της ΚΕΔ.

Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου

«Όταν στήναμε την ομάδα όπως είχα πει, είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίζει τους πάντες και τη διαιτησία. Δυστυχώς απ’ ότι φάνηκε δεν είχαμε φανταστεί μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν τα όργια τους στους τελικούς. Αυτό σημαίνει ότι από αύριο πρέπει να φτιάξουμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα για να μην έχουμε αυτά τα ευτράπελα, τα οποία είδαμε στους τελικούς.

Ζητάω δημόσια την παραίτηση όλης της ΕΟΚ και της ΚΕΔ. Αυτά που είδαμε στους πέντε τελικούς είναι ντροπή.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα. Υπο μόνο που θέλω να ζητήσω σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακούβες, κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε σε μία λακούβα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Μόνο αυτό θέλω να ζητήσω και να τον ευχαριστήσω για την ατελείωτη στήριξη. Είναι ο καλύτερος λαός του πλανήτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ