Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό!»

 Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό!»

Κλαίγοντας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνοντας λόγο για πλασματική εικόνα που του δόθηκε από τον Θ. Γιαννακόπουλο για τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και προδοσία από το ίδιο του το αίμα…

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κρύβει τη συγκίνησή του, λέγοντας ότι στα 38 του χρόνια έχει τις δυνάμεις να ανεχτεί τα πάντα, εκτός από την προδοσία. «Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό όσο και αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε. Αν θέλει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να τις πάρει, του της κάνω δώρο. Αν όχι, ας έρθει ο οποιοσδήποτε να τις πάρει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του ΠΑΟ. Μέχρι το 2002 η διαχείριση ήταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Από το 2002 πέρασε στα χέρια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ψάξαμε την τελευταία διετία για αγοραστή, δεν βρήκαμε και αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο, σε μια πολύ δύσκολη για την εποχή επίπεδα» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε φανερά συγκινημένος: «Όταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία που μου δόθηκαν ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Σας λέω λοιπόν ότι ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτά, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησε η διοίκηση του Θανάση Γιαννακόπουλου».

«Πολλοί από ‘σας κάνατε πόλεμο στη νέα προσπάθεια, πολλοί με κατηγόρησαν ότι έδιωξα τον Ομπράντοβιτς, αλλά είναι ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Είμαι 38 ετών, έχω δυνάμεις για να παλέψω, αλλά δεν δέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό! Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές. Του της κάνω δώρο κι αν δεν τις θέλει, τις επιστρέφω στον Ερασιτέχνη. Όποιος ενδιαφέρεται είμαι εδώ να τις παραχωρήσω, δωρεάν βεβαίως».

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ