Δήλωση “βόμβα” του Κανιθάρες για τον θάνατο του Ρέγες – ΦΩΤΟ

Κι ενώ ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί για τον άδικο χαμό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Σάββατο το πρωί έξω από τη Σεβίλλη, η δήλωση – βόμβα έρχεται από τον πρώην διεθνή Ισπανό άσο του ποδοσφαίρου Σαντιάγο Κανιθάρες που είπε: «Ο Ρέγες δεν αξίζει ένα αφιέρωμα λες και ήταν ήρωας».

Ο Κανιθάρες, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Ρέγες στη Ρεάλ, κατέκρινε τον Reyes για την οδήγησή του με τόσο υψηλή ταχύτητα (120 μιλίων την ώρα) που τελικώς οδήγησε στο θανατηφόρο τροχαίο.Ο πρώην τερματοφύλακας της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε στο twitter: «Ο οδήγηση σε τόσο υψηλές ταχύτητες είναι κατακριτέα, δείχνει μια νοοτροπία απερισκεψίας. Στο δυστύχημα υπήρχαν άλλα τρία θύματα μαζί με τον οδηγό. Ο Ρέγες δεν αξίζει ένα αφιέρωμα λες και ήταν ήρωας. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την θλίψη μου για το συμβάν και προσεύχομαι για την ψυχή όλων τους.»Ο 23χρονος ξαδέλφος του Ρέγες, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα τη στιγμή της συντριβής, σκοτώθηκε επίσης.

Ένας άλλος ξάδερφος, ο Χουαν Μανουέλ Καλδερόν, επέζησε από τη σύγκρουση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Σεβίλλη με σοβαρά εγκαύματα. Λέγεται ότι βρίσκεται στην εντατική.Λίγο αργότερα από το αρχικό tweet του, ο Κανιθάρες έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του: «Ίσως δεν με καταλάβατε καλά. Φυσικά και αξίζει ένα αφιέρωμα για την καριέρα του και για όλα όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ