Διαμαντίδης ο «αλάθητος»

 

 

Διαμαντίδης ο «αλάθητος»

 

«Αγγίξαμε την νίκη, αλλά κάναμε καθοριστικά λάθη, ενώ αντίθετα ο  Διαμαντίδης δεν έκανε λάθη», παραδέχθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την ήττα της Καντού στο ΟΑΚΑ.

«Δεν είναι ποτέ εύκολα στο ΟΑΚΑ, παρόλα αυτά βρήκαμε τον τρόπο να σταθούμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού κόουτς, που εξήγησε πως: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν διστακτικοί κι αντιμετωπίσαμε μερικούς παίκτες που είχαμε δει μόνο στην τηλεόραση. Στο διάστημα αυτό σεβαστήκαμε υπερβολικά τον Παναθηναϊκό και δεν παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Στην τρίτη περίοδο υποφέραμε, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε την επαφή στο σκορ. Το διάστημα από το 35′ μέχρι το 40′ ήταν το καλύτερό μας».

«Αγγίξαμε τη νίκη, αλλά κάναμε καθοριστικά λάθη, ενώ αντίθετα ο Διαμαντίδης δεν έκανε λάθη, διάλεξε τους σωστούς παίκτες στην κατάλληλη θέση», υπογράμμισε ο Τρινκιέρι, ο οποίος παραπονέθηκε για τον αριθμό των φάουλ: «Ξοδέψαμε πολλά φάουλ και με 39-19 βολές είναι δύσκολο να επιβιώσεις, είναι δύσκολο να αντιπαρέλθεις και να πάρεις τη νίκη. Δε θέλω να χρεώσω εκεί την ήττα, αλλά σημαντικοί παίκτες μας φορτώθηκαν με φάουλ. Αλλά κάναμε και πολλά φάουλ. Επιστρέφουμε με 0-2, αλλά είδαμε πως μπορούμε. Ίσως την επόμενη φορά να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή:Pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ