Δ.Γιαννακόπουλος: “Νικ σε ευχαριστούμε”

Δ.Γιαννακόπουλος: “Νικ σε ευχαριστούμε”

 

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του ευχαριστεί τον Νικ για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό, για στιγμές μαγικές, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, που επί 20 και πλέον χρόνια έστελναν τα ελληνόπουλα στο δρόμο του αθλητισμού.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ χαρακτηρίζει τον Νίκο Γκάλη ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό μπάσκετ μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και δεν κρύβει ότι με όποιο τρόπο και να τιμηθεί, δεν θα είναι ποτέ αρκετό για την αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του στην Ελλάδα και το άθλημα.

«O Γκάλης έβαλε την Ελλάδα στο μπασκετικό χάρτη, έκανε μια Ελλάδα ολόκληρη να κυκλοφορεί με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια και με όποιο τρόπο και να τιμηθεί, ποτέ δεν θα είναι αρκετό…» τονίζει στη δήλωσή του για τον Νίκο Γκάλη ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ και συνεχίζει:

 «Ο Νικ και ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό μπάσκετ στη σύγχρονη ιστορία του. Οσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε το μπάσκετ, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Νικ σε ευχαριστούμε για όλες τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε, απολαμβάνοντάς σε να «χορεύεις» στον αέρα και σε ευχαριστούμε που επί 20+ χρόνια έστελνες τα ελληνόπουλα στο δρόμο του αθλητισμού».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ