Μπόμπι Νάιτ: Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός προπονητής μπάσκετ των Indiana Hoosiers

Ο διάσημος προπονητής μπάσκετ, Μπόμπι Νάιτ, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Ήταν γνωστός για την επιτυχημένη καριέρα του και τις επιδόσεις του στον κόσμο του μπάσκετ. Ανέδειξε την ομάδα των Hoosiers σε τρία πρωταθλήματα NCAA και τιμήθηκε με την είσοδό του στο Basketball Hall of Fame το 1991.

Ο θάνατος του προπονητή συνέβη την Τετάρτη, στο σπίτι του στο Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η οικογένειά του εξέδωσε μια ανακοίνωση, ευγνωμονώντας για τις προσευχές και ζητώντας σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια της οικογενειακής συγκέντρωσης.

Ο Μπόμπι Νάιτ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στον κόσμο του μπάσκετ. Πέρα από την επιτυχημένη σταδιοδρομία του με τους Hoosiers, όπου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα NCAA, υπήρξε επίσης προπονητής της Ολυμπιακής Ομάδας Μπάσκετ των ΗΠΑ το 1984, όταν αυτή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

Ο Μπόμπι Νάιτ σημείωσε πολλές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του και αναγνωρίστηκε για την αφοσίωσή του στο μπάσκετ. Η απώλειά του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στον αθλητικό κόσμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ