Μπήκε πωλητήριο στο Nürburgring

Μπήκε πωλητήριο στο Nürburgring

Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας Nürburgring GmbH, εταιρίας που διαχειρίζεται την ομώνυμη πίστα, τέθηκαν επισήμως προς πώληση και η εταιρεία δέχεται από σήμερα προσφορές  για την αγορά τους.

Μεταξύ των στοιχείων που είναι προς πώληση, βρίσκεται φυσικά η πίστα του Nordschleife, το κομμάτι του Grand Prix, το ξενοδοχείο Eifeldorf και ένα ακόμα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων χωρίς να ονομάζεται αλλά το πιθανό να είναι το Congress ή το Dorint. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν μεμονωμένα ή μέσω συμφωνίας όλα πακέτο.

Αν και είναι λυπηρό να σκεφτόμαστε ότι το Nürburgring μπορεί να αλλάξει, ο υπεύθυνος για την αναδιάρθρωση καθ. Δρ. Thomas B. Schmidt δήλωσε:

Αυτό θα ωφελήσει όχι μόνο τους εργαζομένους, αλλά και τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή.

Παρά τα δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, το Nürburgring φέρεται να είναι κερδοφόρα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που δείχνει θετικές ταμειακές ροές και τα έσοδα μέχρι €60 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές έως την δωδέκατη μέρα του Ιουνίου και τα περιουσιακά στοιχεία που αναμένεται να “πιάσουν” περισσότερα από €120 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ:AutoBlog.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ