Basketball Champions League: Αναβλήθηκαν τα ματς των τουρκικών ομάδων λόγω του φονικού σεισμού

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Την αναβολή των αναμετρήσεων που συμμετέχουν τουρκικές ομάδες ανακοίνωσε το Basketball Champions League, λόγω του φονικού σεισμού στη γειτονική χώρα.

Τουρκία: Εθνικό πένθος επτά ημερών με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 2310 – Στους 1300 οι νεκροί στην Συρία

Όπως ήταν αναμενόμενο ο φονικός σεισμός των 7,8 ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας δεν μπόρεσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το Basketball Champions League με αποτέλεσμα όλοι οι αγώνες που μετέχουν οι τουρκικές ομάδες να αναβληθούν.

Η Τουρκία θρηνεί τον χαμό πάνω από 2310 ανθρώπων και πάνω από 11.000 έχουν τραυματιστεί, ενώ ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε 7μερο εθνικό πένθος.

Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια ο Κρίστιαν Ατσού

Οπότε τα παιχνίδια Μπασακσεχίρ-Μανρέσα, Ουνικάχα Μάλαγα-Γαλατασαράι και Νταρουσάφακα-Μούρθια θα διεξαχθούν σε άλλη ημερομηνία.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google