Μπαρτζώκας: Πιο πλήρης η Ρεάλ, αλλά δεν φοβόμαστε

Μπαρτζώκας: Πιο πλήρης η Ρεάλ, αλλά δεν φοβόμαστε

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε το ματς ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι οι Μαδριλένοι είναι πιο φρέσκια ομάδα και πλήρης, αλλά ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν.

«Δεν μπορείς σε αυτό το επίπεδο να έχεις προτίμηση σε αντίπαλο. Θεωρώ ότι η Ρεάλ είναι πιο φρέσκια, πιο νεανική ομάδα και αυτή τη στιγμή και πιο πλήρης. Η Μπαρτσελόνα είχε κάποιους τραυματισμούς. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που δεν παίζει με πολλά πικ εν ρολ, οι παίκτες της κάνουν πολλά σκριν μακριά από την μπάλα και είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα στα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν έχω δει τα στατιστικά για την σημερινή αναμέτρηση, αλλά τα επιθετικά είναι καθοριστικός παράγοντας για την νίκη τους», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

«Είναι λάθος να πούμε ότι είχαμε προτιμήσεις. Όποια ομάδα κέρδιζε, αυτή θα ήταν ικανή να φτάσει στον τελικό. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ρεάλ είναι καλύτερη ομάδα όταν ο Ρούντι Φερντάντεθ παίζει στο τρία».

Τέλος ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός έχει να φοβηθεί κάτι στον τελικό είπε:«Αυτή είναι ερώτηση παγίδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Σήμερα θεωρώ ότι η ΤΣΣΚΑ είχε μεγάλη πίεση επειδή ήταν το φαβορί, και πέρα από την δουλειά που κάναμε εμείς μέσα στο παρκέ και την πίεση που τους ασκήσαμε, όλο αυτό τους λύγισε».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ