Μπαρτζώκας: Να το ξεχάσουμε γρήγορα

Μπαρτζώκας: Να το ξεχάσουμε γρήγορα

Κάποιες επιλογές σε άμυνα και επίθεση έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για το Top-16 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρκετές φορές πάνω στην εναλλαγή του σκορ κάναμε λάθη. Δώσαμε πολλά σουτ στον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ένα σουτ του Φώτση με το οποίο ισοφάρισαν. Ένα σουτ του Διαμαντίδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο τις επίθεσης. Δεν βάλαμε πίεση στον Παναθηναϊκό κι αυτό μας κόστισε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ έμπειρους γκαρντ», τόνισε αρχικά ο Μπαρτζώκας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε λέγοντας:

«Γενικά κάναμε καλή προσπάθεια στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε. Μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος, έχουμε δύο μήνες ακόμα μπροστά μας. Πολλά μπορούν να γίνουν σε δύο μήνες. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τι έγινε και να προχωρήσουμε στο επόμενο ματς. Είχαμε 75% στα δίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Όταν το παιχνίδι γίνεται τόσο κλειστό οι φάσεις είναι φάσεις ενστίκτου των παικτών. Πήραν κάποια σουτ οι έμπειροι μας παίκτες. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης που έχουν την προσωπικότητα.

Δεν μπήκαν τα σουτ κι έτσι χάσαμε. Έτσι γίνεται στα κλειστά ματς. Νομίζω ότι γενικά είχαμε καλό πλάνο και οι παίκτες το εκτέλεσαν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Κάποιες επιλογές σε άμυνα και επίθεση έγειραν την πλάστιγγα».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ