Μπαρτζώκας: «Αφιερώνω τον τίτλο στον Γκος» – Δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν λόγω αδιαθεσίας

Στο αξιόλογο αμυντικά πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του Super Cup.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ενώ αφιέρωσε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

«Να ευχηθώ στην ομάδα μου να έχει μία ανάλογη σε απόδοση, σε συγκομιδή και σε ενότητα σεζόν όπως την περσινή. Θα αφιερώσω τον τίτλο στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και στη γυναίκα του, να είναι καλότυχο το κοριτσάκι τους και ευτυχισμένο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχαμε αξιόλογο πρώτο ημίχρονο αμυντικά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ασίστ, έβαλε τρία καλάθια και με βάση αυτό, επιβληθήκαμε σχετικά εύκολα. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάτι να χάσει. Η νίκη μας ήταν εμφατική, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή και θα παίξει καλύτερα στο μέλλον».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, με τον συνεργάτη του, Σάββα Καμπερίδη, να εκπροσωπεί τους «πράσινους», δηλώνοντας:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε προφανώς δίκαια και συγχαρητήρια. Ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε ενεργειακά, μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού, κέρδισε όλες τις μονομαχίες, χάσαμε και κάποια ελεύθερα σουτ. Όλα αυτά έβαλαν πίεση στην ομάδα και έτσι καταλήξαμε σε ένα καταστροφικό πρώτο μέρος.

Ήταν δύσκολο για την ομάδα να επιστρέψει. Έγινε μία προσπάθεια, βρήκαμε σουτ, όμως ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνάει κάθε κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνει στο επόμενο. Την Παρασκευή παίζουμε και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε τη σεζόν στη EuroLeague με νίκη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ