Μπάγεβιτς για Νέα Φιλαδέλφεια: «Νιώθω σαν να μου κάρφωσαν ένα μαχαίρι»

Για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, δηλώνοντας πως είναι σοκαρισμένος. «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά από το γήπεδό του. Νιώθω σαν να μου κάρφωσαν ένα μαχαίρι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί – Προβλήματα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.», λένε στο enikos.gr οι δικηγόροι Κροατών

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην κροατική ιστοσελίδα Sportske novosti με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λέγοντας πως η απόφαση για την αναβολή του αγώνα ήταν σωστή και πρόκειται για μία λογική κίνηση. «Έπρεπε να αναβληθεί, γιατί κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια στο γήπεδο. Το παιχνίδι δεν θα τελείωνε καν αν ξεκινούσε, η αναβολή ήταν η μόνη λύση. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε τέτοιες συνθήκες. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα».

«Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας νέος άνθρωπος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Γνωρίζω το μέρος που συνέβη το ατυχές περιστατικό, υπάρχουν πάντα πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ, ειδικά μικρότερα παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά στο γήπεδό του. Είναι τρομερό αυτό που έγινε», ανέφερε αρχικά ο Σερβοέλληνας πρώην τεχνικός.

Κλείνοντας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Αυτό είναι ένα μεγάλο «χαστούκι» για το ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου. Λυπάμαι απερίγραπτα για τον εκλιπόντα, τους γονείς του. Η απόφαση για αναβολή ήταν σωστή, η ανθρώπινη ζωή και η θλίψη όλων όσων χάνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τόσο φρικτό τρόπο, πρέπει να γίνεται σεβαστή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ