Αυγενάκης στον Realfm 97,8 για υποψηφιότητα Ζαγοράκη: Τεράστια ευκαιρία για την ενότητα του ποδοσφαίρου

Η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τη θέση του προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για την ενότητα του ποδοσφαίρου, τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Real FM 97,8 και την εκπομπή Real Sports με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Περπερίδη.

Αποκάλυψε τις τρομερές εντάσεις που υπήρξαν στη συνεδρίαση με την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τα πρωταθλήματα. Ο κύριος Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι πλέον θα δίνεται ποσοστό στις ομάδες από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, τονίζοντας πως ήδη υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση και αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση ώστε να υλοποιηθεί.

Επίσης, τόνισε ότι προχωράει με θετικό ρυθμό το θέμα της συμφωνίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης», σημειώνοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για επιμέρους εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

«Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήδη έχουμε υπογράψει τη σχετική σύμβαση για το 2022 και το 2023 και για το 2021 είναι ο πρώτος αναπληρωματικός αγώνας. Πολύ πιθανό όμως και τη χρονιά που διανύουμε, να είναι επίσημα στο πρόγραμμα», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, δίνοντας ευχάριστα νέα στους φιλάθλους των μηχανοκίνητων σπορ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ