Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς χωρίς… θέαμα

Στο «λευκό» 0-0 έμειναν ο Ατρόμητος κι ο Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ματς που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Από ένα ακυρωθέν γκολ είχε κάθε ομάδα, ενώ οι Περιστεριώτες -που παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (3 ισοπαλίες, 3 ήττες)- ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κούντε στο 56΄.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν λίγο πιο δυνατά στο ματς και στο 10΄ σκόραραν με τον Αντζιέλσκι, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ήταν εκτεθειμένος και με τη σύμφωνη γνώμη και του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Αστέρας «απάντησε» με μία αντίστοιχη φάση, όπου ο Καλτσάς έφυγε σε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα τον Τσιντώτα, όμως με την υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στην εκκίνηση της φάσης ήταν οφσάιντ.

Στο 19΄ το σουτ του Κούντε έφυγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 42΄, μετά από ωραίο γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπαρτόλο έκανε την κίνηση στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας για να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν αντίστοιχα υποτονικός, με τον Παπαδόπουλο να δείχνει τα αντανακλαστικά του στο μακρινό σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, μπλοκάροντας με δύο προσπάθειες.

Στο 56΄ ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς (έπειτα από on field review) απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Κούντε για μαρκάρισμα εκτός φάσης πάνω στον Μάντζη.

Μία φάση για την οποία ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, γράφοντας στα social media (στην περιγραφή του αγώνα): «Απίστευτο! Κόκκινη κάρτα στον Κούντε για μαρκάρισμα που δεν υφίσταται, καθώς νωρίτερα έχει σφυριχτεί φάουλ στον Κεσχρίντα και η ροή του παιχνιδιού είχε σταματήσει!».

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ατρόμητος κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν ως το τέλος, απέναντι σε έναν Αστέρα που δεν είχε τρόπο για να τον απειλήσει…

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Αποβολές: 56΄ Κούντε (απευθείας κόκκινη)

Κίτρινες: Τζαβέλλας – Σουρλής, Χουχούμης, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Μπαρτόλο, Μιριτέλο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ (46΄ Γιουμπιτάνα), Αγκιμπού Καμαρά (89΄ Κουέν), Βαλένσια (66΄ Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (66΄ Βέργος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης (60΄ Άλβαρες, 90+3΄ λ. τρ. Ζούγλης), Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής (60΄ Γκρόζντανιτς), Ρέγκις, Καλτσάς (84΄ Σίτο), Μάντζης (59΄ Μιριτέλο).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ