Αθηναϊκός: Έκλεψαν το τρόπαιο του EuroCup που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα το 2010

Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Τρίτη τους ανθρώπους της ομάδας του Αθηναϊκού, οι οποίοι επιστρέφοντας από τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στον Βύρωνα και έκλεψαν το τρόπαιο του EuroCup που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα το 2010 και ακόμη τρία κύπελλα.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στα social media, «ανακαλύψαμε ότι τα γραφεία μας είχαν παραβιαστεί και είχαν κλαπεί τόσο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2010, όσο και άλλα 3 κύπελλα που είχε κερδίσει η ομάδα μας εκείνη την περίοδο, μαζί με τις μπάλες του Ευρωπαϊκού τελικού οι οποίες ήταν υπογεγραμμένες από τις παίκτριες της ομάδας».

Οι ιθύνοντες του Αθηναϊκού κάλεσαν την αστυνομία αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν τη ζημιά, όπου έδωσαν και τις σχετικές καταθέσεις με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

«Όποιοι προχώρησαν σε αυτή την πράξη, ευχόμαστε να το έχουν μετανιώσει και να αποφασίσουν να τα επιστρέψουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο … , θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια» αναφέρεται ακόμη στη σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ