Νέος σάλος με τον Salt Bae: Σέρβιρε πελάτες φορώντας ακουστικά – «Ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα»

Στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους βρίσκεται ξανά ο διάσημος Τούρκος σεφ, Salt Bae, ο οποίος φέρεται να φέρθηκε με αγένεια σε πελάτη εστιατορίου του στη Ντόχα του Κατάρ.

Qatar Gate: Το Κατάρ, η ΕΕ και το φυσικό αέριο – «Όταν ο πωλητής χρειάζεται τον πελάτη του και το αντίστροφο»

O Nusret Gökçe, ευρέως γνωστός ως Salt Bae είναι ένας χασάπης, σεφ και εστιάτορας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και εστιατορίου στη Μύκονο. H φήμη του απογειώθηκε σε μια νύχτα, το 2017, όταν τα πλάνα με τον ίδιο να ρίχνει αλάτι πάνω από μια πιατέλα με κρέας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, ο πελάτης περιγράφει όσα συνέβησαν στο εστιατόριο του Salt Bae και καταλήγει στο εξής: «δεν θα το συνιστούσα. Σπατάλη χρημάτων και εξαιρετικά αγενές προσωπικό». Ο πελάτης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, επειδή ο Τούρκος χασάπης σέρβιρε τον ίδιο και την οικογένεια του, φορώντας τα AirPods του.

Salt Bae: Έρευνα της FIFA για την παρουσία του Τούρκου «χασάπη» στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Μουντιάλ

«Φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Τεράστια ασέβεια. Μας έβαλε να πληρώσουμε 600 δολάρια για να έρθει να κόψει την μπριζόλα στο τραπέζι μας» σχολιάζει εμφανώς δυσαρεστημένος.

 

Μήνυση 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον “Salt Bae” – Ο Νουσρέτ, ο πίνακας και οι καταγγελίες
@ehtisham_aziz0 Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name – The Weeknd

Επιπλέον, όπως ανάρτησε στα social media ο απογοητευμένος πελάτης, ένας ξάδερφος του ζήτησε από τον σεφ να υπογράψει μια μπάλα ποδοσφαίρου που είχε μαζί του αλλά ο Νουσρέτ την πέταξε μακριά.

Η κριτική έρχεται μετά τη σφοδρή κατακραυγή που δέχθηκε ο Salt Bae για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στην τελετή λήξης του Μουντιάλ και για το γεγονός ότι άγγιξε το κύπελλο, αψηφώντας τους κανονισμούς της FIFA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ