Άρχισε θεραπεία ο Μήτρογλου

Άρχισε θεραπεία ο Μήτρογλου

Το πρόγραμμα θεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο ξεκίνησε ο Κώστας Μήτρογλου και τις επόμενες ημέρες, αναλόγως με τα αποτελέσματα, θα αποφασιστεί ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί πλήρως ο τραυματισμός του.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:

«Ο Κώστας Μήτργολου έκανε θεραπεία, σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθεί το οίδημα στο γόνατό του. Θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς, προκειμένου να ακολουθηθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος πλήρους αντιμετώπισης του τραυματισμού του».

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Παρί (ή και σε όλο το 90λεπτο φυσικά) έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στη μεταβίβαση της μπάλας, γρήγορα και με ακρίβεια. Η κατοχή της, η σωστή κυκλοφορία (χωρίς λάθη) μπήκαν στη συνέχεια σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα, το γκρουπ που αμυνόταν πίεζε δυνατά για να κλέψει και να ανακτήσει την κατοχή. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και διπλό, σε μικρό χώρο, με γρήγορες μεταβιβάσεις και αντιδράσεις.

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ