Αργεί η επιστροφή στη Λεωφόρο

Αργεί η επιστροφή στη Λεωφόρο

 

Μπορεί ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να επανέλαβε στη χθεσινή συνεδρίαση ότι ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει στη Λεωφόρο εντός του Ιανουαρίου αλλά τα πράγματα δεν είναι όσο απλοϊκά εμφανίζονται. Για την ακρίβεια είναι αρκετά πολύπλοκα. Τα βασικά προβλήματα για το Τριφύλλι είναι δύο.

Πρώτα απ’ όλα η νομοθετική ρύθμιση του νόμου Μπιρμπίλη. Ως γνωστόν ο ισχύον νόμος έχει χαρακτηρίσει «πράσινο» το οικόπεδο της Λεωφόρου, κάτι το οποίο απαγορεύει την έκδοση οικοδομικής άδειας, πράγμα απαραίτητο για να γίνουν τα εξωτερικά έργα. Παρά την αισιοδοξία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι η ρύθμιση θα περάσει γρήγορα από τη Βουλή, έχοντας διαμορφωθεί ήδη εγγράφως αλλά χωρίς να υπάρχει συμφωνία των κομμάτων, υπάρχει αισθητή αργοπορία. Μην ξεχνάμε ότι οι προσπάθειες του Τριφυλλιού για να περάσει τη νομοθετική ρύθμιση έχουν ξεκινήσει εδώ και σχεδόν δύο μήνες. Με τα σημερινά δεδομένα ο Δεκέμβριος θα περάσει, η Βουλή θα κλείσει για τις γιορτές και όταν θα ξαναρχίσει τις διαδικασίες της από τα μέσα Ιανουαρίου θα φανεί εάν υπάρχει περίπτωση να περάσει η ρύθμιση.

Ακόμα, όμως, και να περάσει η ρύθμιση, το ζήτημα είναι πού θα βρεθούν τα χρήματα για να τελειώσουν τα έργα. Άλλωστε συζητήθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση της «Συμμαχίας» ότι πρέπει να βρεθούν κάποιοι φίλοι της ομάδας, να συνδράμουν με κάποια σημαντικά ποσα ώστε να προχωρήσει η ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε ή θα πρέπει να πάνε ακόμα πίσω εκκρεμότητες όπως οι πληρωμές παικτών, ή να δώσει τα χρήματα ο ίδιος ο Αλαφούζος.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ