Αποζημίωση… μαμούθ για τον Κεντίρα

Αποζημίωση… μαμούθ για τον Κεντίρα

Ακριβά θα… πληρώσει η FIFA τον τραυματισμό του Σάμι Κεντίρα στο φιλικό της Ιταλίας με την Γερμανία στο Μιλάνο, με βάση την αποζημίωση που θα δοθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε και το «Teinteresa.es».

Το σχετικό ποσό μπορεί να υπερβεί και τα 3.000.000 ευρώ. Ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και του έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και σύμφωνα με το πρόγραμμα προστασίας των ποδοσφαιριστών, το οποίο είναι σε ισχύ από την περασμένη σεζόν η «βασίλισσα» θα πάρει ποσό… μαμούθ ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς η FIFA ξεκινά να πληρώνει τις ομάδες από την 29η ημέρα που ο παίκτης παραμένει τραυματίας. Ανάλογα με το συμβόλαιο του παίκτη με τον σύλλογό του, το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης μπορεί να φτάσει μέχρι 20.548 ευρώ. Βέβαια το συνολικό ποσό που θα δώσει η παγκόσμια ομοσπονδία δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Έτσι, με δεδομένο πως ο Κεντίρα αναμένεται να απουσιάσει περίπου έξι μήνες, το συνολικό ποσό αποζημίωσης φτάνει 3.102.748 ευρώ. Να αναφέρουμε πως από τη στιγμή που ο Γερμανός άσος επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ρεάλ, η «βασίλισσα» έχει περιθώριο 28 ημερών ώστε να στείλει την αίτηση στην FIFA για να αποζημιωθεί! Με βάση το πρόγραμμα προστασίας των ποδοσφαιριστών…

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ