Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Το μετάλλιο αυτό ίσως ήταν το τελευταίο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά την άφιξή της στην Ελλάδα μίλησε για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, σημειώνοντας ότι ίσως ήταν το τελευταίο της.

«Χρυσές» αφίξεις: Επέστρεψαν στην Ελλάδα Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη – ΦΩΤΟ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η προσπάθεια όλων είναι πολύχρονη. Είναι η πέμπτη μου φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και η πρώτη που κερδίζω και ίσως και η τελευταία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε αυτή την ηλικία που είμαι.

Εύχομαι να έχουμε πάρα πολλά νέα παιδιά του χρόνου στη Ρώμη να πάμε μεγάλη ομάδα και να κερδίσουμε πολλά μετάλλια. Στηρίξτε τα νέα παιδιά, το έχουν ανάγκη. Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε την εμπειρία και προχωράμε μαζί.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Καιρό μακριά από το σπίτι μου, καινούργιο γκρουπ, έπρεπε να προσαρμοστώ. Δύσκολη χρονιά με πολλές απαιτήσεις. Υπήρχε το βάρος για ένα μετάλλιο που ήθελα η ίδια. Δεν ήταν μόνο το βάρος των δύο μεταλλίων του 2022.

Το κίνητρο του να βρεθείς στην καλύτερη κατάσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πολλοί είπαν πως απέτυχα στο 20άρι. Ξέρω εγώ αν απέτυχα. Πέτυχα στα 35χλμ., το 20αρι ήταν μια δύσκολη μέρα για μέρα. Δεν έχουμε κάθε μέρα οι αθλητές τις καλές μας μέρες.

Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα με τα πόδια και το κεφάλι έτοιμο να αγωνιστούμε. Είμαστε άνθρωποι και όχι υπεράνθρωποι. Ήταν μια κακή μου μέρα και επέλεξα να πάω πιο συντηρητικά το δεύτερο μισό της κούρσας για να είμαι έτοιμη στο 35άρι και…ήμουν έτοιμη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ