Αντετοκούνμπο: Έκαναν την κλήρωση για το σπίτι στην Ακρόπολη αξίας 100.000 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο τήρησαν την υπόσχεσή τους και έδωσαν το σπίτι στην Ακρόπολη αξίας 100.000 ευρώ που είχαν ανακοινώσει πως θα χαρίσουν μέσω giveaway στο Instagram.

Η ομάδα των Antetokoubros βρέθηκε στο σπίτι στην Ακρόπολη, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να συμμετέχει στην κλήρωση με βιντεοκλήση από το Μιλγουόκι. Μάλιστα ο Θανάσης εμφανίστηκε με φόντο έναν πίνακα με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς ζωγραφισμένους σαν τους θεούς του Ολύμπου.

Οι συμμετοχές για το σπίτι ξεπέρασαν τις 691.000, ενώ όπως ενημέρωσε η ομάδα των Antetokoubros, η παράδοση του σπιτιού θα γίνει σε ένα με δύο μήνες. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως θέλει να είναι εκεί για να δώσει προσωπικά το κλειδί στον μεγάλο νικητή.

Λίγο πριν γίνει η κλήρωση, ο Θανάσης έκανε την πρόβλεψη ότι ο νικητής θα ήταν ένας άνθρωπος μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος θα δώσει το σπίτι στον εγγονό του. Όμως δεν βγήκε αληθινός, αφού νικήτρια ήταν μία γυναίκα.

Η ομάδα των Antetokoubros επικοινώνησαν αμέσως μαζί της, με τη νικήτρια μέσω μηνύματος. Η κοπέλα αφού πρώτα ευχαρίστησε για το απίθανο δώρο, δήλωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αντετοκούνμπο: Δείτε το βίντεο με την κλήρωση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AntetokounBros (@antetokounbros)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ