Αντετοκούνμπο: Διέκοψαν τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – Η απάντηση του γνωστού influencer

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στα social media ότι διακόπτουν τη συνεργασία τους με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης και τα αδέλφια του μαζί με τον γνωστό influencer ήταν οι “διοργανωτές” του μεγαλύτερου giveaway στην ιστορία του ελληνικού instagram με έπαθλο ένα επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

Πλέον ο διαδικτυακός διαγωνισμός είναι αποκλειστική ευθύνη των Αντετοκούνμπο, όπως αναφέρουν και στην ανάρτησή τους: “Aπό εδώ και στο εξής το giveaway για το σπίτι στην Αθήνα είναι αποκλειστικά υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές, Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά! Καλή επιτυχία!”.

Ανάρτηση

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Χαμός στο Twitter με τον γνωστό influencer

Η κίνηση αυτή έγινε μετά τη θύελλα αντιδράσεων κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που ανέβασε στα social media, στο οποίο ανέφερε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. “Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του», είχε πει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος είχε επίσης υπογραμμίσει ότι ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον γνωστό influencer. Συγκεκριμένα χρήστες του Twitter, «ανακάλυψαν» πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε like σε πολλά ομοφοβικά  και απολύτως ακραία σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή, ο οποίος έκανε γνωστή στο πανελλήνιο την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Κοψιάλης: Μπλέχτηκα άδικα σε όλο αυτό

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο υποστηρίζει ότι το όνομά του μπλέχτηκε άδικα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα. Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ