Ανατροπή: Πετούν για Μασσαλία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Από χίλια κύματα πέρασαν οι πτήσεις της αυριανής μέρας, μετά την προαναγγελθείσα απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν.

Η νεότερη εξέλιξη είναι ότι τελικά η απεργία ανακλήθηκε, οπότε θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλες οι πτήσεις! Έτσι, δεν θα υπάρχει θέμα στις μετακινήσεις των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά για τη Μασσαλία ενόψει της προημιτελικής αναμέτρησης του Conference League με τη Μαρσέιγ (7/4, 22:00).

Ο Παναγιώτης Σίμος, μέλος του Δ.Σ. των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι βγήκε δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την απεργία για τους ελεγκτές, λόγω της αγωγής που αφορά συγκεκριμένα και αποκλειστικά τον συγκεκριμένο κλάδο.

Όπως σημείωσε: «Μόλις βγήκε επίσημα απόφαση από το δικαστήριο ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη, χωρίς να έχουμε ακόμη το σκεπτικό. Αυτό αφορά εμάς, η αγωγή είχε γίνει από το κράτος προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία κρίθηκε παράνομη. Οπότε, οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ