Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση του πρώην συντρόφου της και το “απειλητικό” τηλεφώνημα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την γενικότερη συμπεριφορά της. Εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία μίας γυναίκας της οποίας ο γιος είχε στο παρελθόν σχέση με την μάνα των τριών παιδιών που κρίθηκε προφυλακιστέα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη γυναίκα υποστήριξε πως δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από την Ρούλα Πισπιρίγκου με αφορμή μία υβριστική ανάρτηση του γιου της. Όπως αναφέρει η ίδια, όσα της είπε η 33χρονη την τρομοκράτησαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, βλέποντας τις υποψίες να στρέφονται στην μάνα των παιδιών, έκανε στο facebook την εξής ανάρτηση: “Εδώ δημόσια στο λέω π@@@@@@. Θα με βρεις μπροστά σου στο δικαστήριο, δεν πάει να έρθει όλη η ΓΑΔΑ, εγώ θα έρθω Πάτρα, μονάχα να προλάβεις να μπεις μέσα”.

Μόλις η Ρούλα Πισπιρίγκου είδε αυτήν την ανάρτηση, πήρε τηλέφωνο την μητέρα του και την απείλησε λέγοντας μεταξύ άλλων “εγώ σέβομαι το εγγόνι σου”. Μόλις η γυναίκα άκουσε την 33χρονη να αναφέρεται στο εγγόνι της τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που παρακαλούσε να φτάσει η ώρα που θα συλληφθεί. Επιπλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου την απείλησε προκειμένου να μην αποκαλύψει στα κανάλια το συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

“Ο τρόπος που το είπε ήταν ό,τι χειρότερο. Φοβήθηκα τόσο πολύ. Της λέω σε παρακαλώ πάρα πολύ, σε παρακαλώ. Πήραμε το παιδί μας και του λέω κατέβασε την ανάρτηση τώρα” υποστηρίζει η συγκεκριμένη γυναίκα λέγοντας πως ο τόνος της φωνής της Ρούλας ήταν ανατριχιαστικός. “Όταν μου είπε έτσι για το εγγόνι μου, όταν γυρνάει και μου λέει σέβομαι το παιδί του, δεν σου κρύβω μου έφυγαν ούρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ