ΑΕΚ: Ανακοίνωσε άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού πριν από τον ημιτελικό με το Περιστέρι

Άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης με το Περιστέρι για το κύπελλο μπάσκετ, να είναι αμφίβολη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλη η ομάδα είναι υπό παρακολούθηση με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει, ενώ ματαιώθηκε η πρωινή προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα.

H σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα κρούσματα

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι στον καθιερωμένο έλεγχο ανίχνευσης για COVID-19, διαπιστώθηκε ότι δύο μέλη της Ομάδας μας διεγνώσθησαν θετικά.
Εκτός έχει ήδη τεθεί ο Δημήτρης Μαυροειδής από προηγούμενο έλεγχο.
Ο οργανισμός βρίσκεται σε υψηλή επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο των θεσμικών φορέων.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στους ασθενούντες ταχεία ανάρρωση».

Η ΑΕΚ ζήτησε από την ομοσπονδία την αναβολή του νοκ άουτ προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι (26/12, 20:00).

Ωστόσο, με βάση την κείμενη νομοθεσία, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς, αναβολή αγώνα, προβλέπεται σε περίπτωση που μία ομάδα έχει τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα κορονοϊού. Και μέχρι στιγμής,, η ΑΕΚ έχει δύο που αφορούν σε παίκτες (σ.σ. ο ένας είναι ο Μαυροειδής και ο άλλος που δεν έχει γνωστοποιηθεί).

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ