“Αλώβητος” στο Αγρίνιο ο Αστέρας

 

“Αλώβητος” στο Αγρίνιο ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης, παρά το χαμένο πέναλτι του Μπαράλες στο 83′, κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από το Αγρίνιο, καθώς το γκολ του Σανκαρέ στο 64′, ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις , με τον Παναιτωλικό ωστόσο να είναι σαφώς καλύτερος αλλά να μην φτάνει στο γκολ. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου για τους Αγρινιώτες, σημειώθηκε στο 24’, όταν ο Μπικέι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ δίπλα από το δοκάρι του Μπαντή.

Ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός στην αρχή του δευτέρου μέρους, όμως αυτό άλλαξε στο 65’, όταν ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σανκαρέ πλάσαρε και νίκησε τον Ράφαελ κάνωντας το 1-0 για τους Αργάδες.

Από κει και πέρα η εικόνα του αγώνα άλλαξε και το ματς συνεχίστηκε με δυνατές μονομαχίες, αρκετές κάρτες και διαμαρτυρίες. Στο 78’ ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση, αφού ο Μπαντής πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση, μετά το σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή. Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αφού ο Κούσσας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι του μέσα στην περιοχή. Ο Μπαράλες δεν εκτέλεσε σωστά και ο Ράφαελ μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα, κρατώντας  το 0-1. Μάλιστα στο 89’ ο Κοντοές αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα και άφησε τον Αστέρα με παίκτη λιγότερο.  

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Ανέν (81′ Κουτρομάνος), Γοδόι, Μαρτίνες, Σφακιανάκης, Μπακάκης (75′ Μύγας), Καμαρά, Μπούντιμιρ (56′ Μπόγιοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κοντοές, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις (90+1′ Κυριακόπουλος), Εντό, Βάλντο (65′ Ναβάρο), Μπαράλες (84′ Χουάνμα).

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ