Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Με ανατροπή στην πρεμιέρα η Βασίλισσα

Ο Νταβίντ Αλάμπα δεν πρόλαβε να ιδρώσει την φανέλα του, μετρώντας δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο και με τρομερή εκτέλεση φάουλ χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη κόντρα στην Αλμερία (2-1).

Το ξεκίνημα της Ρεάλ στην εφετινή La Liga ήταν εφιαλτικό αφού οι Μαδριλένοι, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Αλμερίας μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Ραμαζανί να εκμεταλλεύεται το κενό στην άμυνα των Μερένχες φεύγοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά.

Παρά την ψυχρολουσία του γκολ οι παίκτες της Ρεάλ δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, όμως παρά τις ευκαιρίες των Βινίσιους-Μπενζεμά η μπάλα δεν μπορούσε να μπει στα δίχτυα, με τον Μαρτίνεθ να κάνει καταλυτικές επεμβάσεις.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, προσθέτοντας έξτρα άγχος στους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, που με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προχώρησε σε διορθωτική κίνηση περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Μόντριτς στη θέση του Καμαβιγκά.

Ο Κροάτης μαέστρος έδωσε πνοή στην μεσαία γραμμή των Μαδριλένων που βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 61ο λεπτό, με τον Λούκας Βάσκεθ να εκμεταλλεύεται τις κόντρες στην άμυνα της Αλμερίας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μαρτίνεθ.

Στο 74ο λεπτό ο Αντσελότι έκανε την κίνηση-ματ, βάζοντας τον Αλάμπα στη θέση του Μεντί, την ώρα που οι Μερένχες είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Αυστριακός αμυντικός που δεν πρόλαβε να ιδρώσει την φανέλα του, ανέλαβε την εκτέλεση και με εκπληκτικό τρόπο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μαρτίνεθ για να δώσει το προβάδισμα στην Ρεάλ.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με την Ρεάλ να κάνει διαχείριση του σκορ, αποφεύγοντας το μεγάλο σοκ της πρεμιέρας του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ