Alexander Zverev: Ο διάσημος τενίστας αντιμετωπίζει νέες καταγγελίες για κακοποίηση από πρώην

Έξι μήνες αφότου η ATP έκλεισε την έρευνά της για καταγγελίες ενδοοικογενειακής κακοποίησης από μια πρώην σύντροφο του Alexander Zverev, ο Γερμανός τενίστας αντιμετωπίζει έναν νέο γύρο κατηγοριών στη χώρα του.

Το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RTL ανέφερε την Τετάρτη ότι η εισαγγελία του Βερολίνου ερευνά την υπόθεση με τις καταγγελίες εναντίον του τενίστα για πρόκληση φερόμενης «σωματικής βλάβης» κατά της πρώην συντρόφου του, Μπρέντα Πατέα, η οποία είναι η μητέρα της κόρης του Ζβέρεφ. 

Η Πατέα συμμετείχε στο GNTM στο παρελθόν. Ο δικηγόρος της ενημέρωσε το RTL ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε να εκδοθεί ποινική απόφαση κατά του κ. Zverev για τον ισχυρισμό για σωματική βλάβη. Η Μπρέντα Πατέα αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω. Σύμφωνα με πληροφορίες του RTL, το ποσό του προστίμου που ζητήθηκε θα πρέπει να ανέλθει σε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, μια ποινική διαταγή είναι μια «διαταγή που εκδίδεται από το δικαστήριο που απαιτεί από ένα άτομο να πληρώσει μια υποχρεωτική ποινή για παράβαση του νόμου».

Δεν θα γίνει δίκη, και αν το δικαστήριο δώσει την εντολή, τότε ο Zverev θα έχει δύο εβδομάδες για να καταθέσει έφεση. Άγνωστο από τι πηγάζουν οι νέες καταγγελίες, με ελάχιστες λεπτομέρειες να δημοσιοποιούνται.

Ο 26χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση της πρώην συντρόφου Όλγα Σάριποβα , κάτι που οδήγησε σε μακρά έρευνα από την ATP που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο.

Στα ευρήματά της, η ATP είπε ότι δεν υπήρχαν «επαρκή στοιχεία για να τεκμηριωθούν οι ισχυρισμοί για κακοποίηση». Ο Alexander Zverev, ο παίκτης στο Νο. 19 της κατάταξης στον κόσμο, είχε υποστηρίξει ότι οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ