Βίντεο: Αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε σε σπίτι – Νεκρή η 73χρονη οδηγός

Πρωτοφανές τροχαίο στις ΗΠΑ. Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, πέταξε στον αέρα και χτύπησε κατευθείαν σε ένα σπίτι κοντά στο Σεντ Λούις, στο Μιζούρι. Η τρομακτική σύγκρουση καταγράφηκε από την κάμερα του κουδουνιού ενός κοντινού σπιτιού.

Τα πλάνα δείχνουν το αυτοκίνητο να περιστρέφεται στον αέρα, να διαλύει τα μπροστινά σκαλιά ενός σπιτιού πριν «καρφωθεί» κατευθείαν στο μπροστινό μέρος του διπλανού σπιτιού.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο φαινόταν σαν να έτρεχε με ταχύτητα σχεδόν 100 mph (160 χιλιόμετρα).

Η 73χρονη οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκε, αλλά από θαύμα η οικογένεια που ζούσε μέσα στο δεύτερο σπίτι δεν τραυματίστηκε. Τα στοιχεία της οδηγού δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ μάλλον υπήρξε επείγον ιατρικό περιστατικό.

Η γυναίκα χτύπησε ένα ανάχωμα ενώ οδηγούσε με «εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα» πριν απογειωθεί στον αέρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση από το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις.

Μέσα στο σπίτι, ένα μικρό παιδί καθόταν σε ένα κρεβάτι στο δωμάτιο που μπήκε το αυτοκίνητο, σπρώχνοντας το κρεβάτι στον τοίχο. Το παιδί δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το KMOV, και οι ενήλικες βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο.

Ο Derek Wentzel, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι, είπε ότι το αυτοκίνητο «θα μπορούσε να τον είχε χτυπήσει και γλίτωσε μόλις για κάποια εκατοστά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ