«Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

«Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

«Αυτό που μετράει είναι η νίκη», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Εφές για την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και χαρακτήρισε το ματς ισορροπημένο.

«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι Ευρωλίγκας, με μεγάλη πίεση, ιδίως για τον γηπεδούχο», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και εξήγησε πως: «Αποτυπώθηκε αυτό στα ποσοστά μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Εφές. Υπήρχε νευρικότητα, αλλά παίξαμε καλή άμυνα σε Βούγιασιτς και Φάρμαρ. Βέβαια δεν περιορίσαμε τη δημιουργία του Γκόρντον. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Αυτό που μετράει είναι καθαρά η νίκη».

«Έτσι όπως είναι η σειρά των αγώνων, είναι πονηρή», δήλωσε με νόημα ο Μπαρτζώκας και επισήμανε ότι: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο και να ξεχάσουμε τι έγινε απόψε. Πρέπει να νικήσουμε και μετά θα κάνουμε πραγματικά δύσκολο το έργο της Εφές. Συγχαρητήρια στα παιδιά και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας υποστήριξαν σε καίρια σημεία». «Είμαστε ένα βήμα πριν το φάιναλ-φορ και θέλουμε με την στήριξη τους να φθάσουμε εκεί, γιατί το αξίζουμε», υπογράμμισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για τις καινούργιες μπάλες της Ευρωλίγκας, που έκαναν πρεμιέρα στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ, ο Μπαρτζώκας απάντησε ότι: «Είναι καλό να ρωτήσετε τους παίκτες για αυτό το θέμα. Από τη στιγμή που η μπάλα δεν είναι παιγμένη είναι δύσκολο. Είναι καλή μπάλα σίγουρα, έχουμε κάνει 4 μέρες προπονήσεις, όπως και οι αντίπαλοι. Αν βάλεις στο μυαλό σου ότι δεν μπορείς με αυτήν την μπάλα θα είσαι άστοχος. Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτήν τη λογική».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ