Αυτή είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Conference League

Η κροατική Ριέκα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Conference League, καθώς νίκησε με 4-1 τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-2. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 19 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 26 Αυγούστου.

Η πολωνική Ρακόφ έκανε τη μεγάλη έκπληξη πετώντας εκτός συνέχειας τη Ρούμπιν Καζάν, καθώς τη νίκησε στη Ρωσία με 1-0 στην παράταση (0-0 το πρώτο ματς), ενώ η ΑΕΛ Λεμεσού «λύγισε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Καραμπάχ και με την ήττα της με 1-0, αποκλείστηκε από την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μεγάλο «διπλό» έκανε και η φινλανδική Κουόπιο στην έδρα της Αστάνα με 4-3, πραγματοποιώντας μία απίθανη ανατροπή καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο 58ο λεπτό, ενώ από την… κόλαση στον «παράδεισο» βρέθηκε και η Βικτόρια Πλζεν, κόντρα στους Δε Νιου Σέιντς της Ουαλίας.

Αν και έχανε από το 4ο λεπτό, ισοφάρισε στο 56′ με τον Μπούχα και έφτασε σε σκορ… παράτασης με τα γκολ των Τσόρι και Μπουγκουέλ στα τελευταία λεπτά του κανονικού αγώνα οδηγώντας το ματς στην παράταση και στα πέναλτι, όπου επικράτησε με 4-1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ