ΑΕΚ: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του οπαδού

Έρευνα για τον θάνατο ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ πριν από την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 48χρονος είχε πάει μαζί με την κοπέλα του στο γλέντι των φιλάθλων της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έτσι ώστε να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάποια στιγμή, ο οπαδός της ΑΕΚ σωριάστηκε στο έδαφος.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί νοσηλεύτηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού έως τις 18 Μαΐου, όταν πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι του. Όμως λίγες ώρες αργότερα, ο 48χρονος είπε στη μητέρα του πως δεν αισθάνεται καλά. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά τον θάνατό του, η μητέρα του κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αναφέρει πως ο 48χρονος οπαδός είχε υποστεί αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να λάβουν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο όπου βρισκόταν ο 48χρονος πριν σωριαστεί στο έδαφος. Επίσης, θέμα χρόνου είναι να κληθεί για κατάθεση η κοπέλα του 48χρονου, η οποία φέρεται να αποκάλυψε την επίθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ