ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έπεσαν δακρυγόνα έξω από την Opap Arena – Ένταση με Λουτσέσκου

Ένταση επικράτησε έξω από την OPAP Arena, πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα, δύο ώρες πριν από τη σέντρα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων έξω από το γήπεδο, τόσο από την πλευρά του Άλσους προς τη Νέα Ιωνία, όσο και μπροστά από την υπογειοποίηση.

Η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική για αρκετά λεπτά, επηρεάζοντας ακόμα και τον κόσμο της ΑΕΚ που βρισκόταν ήδη μέσα στο γήπεδο.

Η ένταση έξω από την «OPAP Arena» μεταφέρθηκε και εντός από ότι φαίνεται, όταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του νέου γηπέδου της «Ένωσης», δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από τους φίλους της ΑΕΚ, με τον ίδιο λίγα λεπτά αργότερα να γυρνά προς το μέρος του, κάνοντας τους νόημα να αποδοκιμάσουν πιο δυνατά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Ραζβάν Λουτσέσκου

Επεισόδιο, χωρίς να πάρει διαστάσεις, σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι στην φυσούνα της «Opap Arena» μεταξύ του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ρουμάνος προπονητής μετά τη «βόλτα» στον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» πήγε στη φυσούνα. Εκεί βρισκόταν ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης». Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε το χέρι του στον Μελισσανίδη, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να είπε στον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Έρχεσαι εδώ, κάνεις αυτά τα πράγματα και μου δίνεις το χέρι; Φύγε από εδώ». Ο Λουτσέσκου έφυγε για τα αποδυτήρια χωρίς να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ