ΑΕΚ: Νέα ανακοίνωση με οδηγίες για το παιχνίδι με την Ντιναμό – «Τιμούμε την μνήμη του Μιχάλη»

Μια νέα ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ντιναμό: «Να προστατέψουμε την ομάδα από κάθε κίνδυνο»

Όπως έχει πράξει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο της προστασίας του νέου της γηπέδου, η Ένωση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους φιλάθλους της και τους καλεί να προστατέψουν την ομάδα. Στην ανακοίνωση επισημαίνονται πράξεις που πρέπει να αποφευχθούν ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μεταξύ άλλων, τονίζεται:

Μιχάλης Κατσουρής: Στο γήπεδο η οικογένεια του το Σάββατο για τον αγώνα με την Ντιναμό – Θα δοθεί το όνομά του σε οδό

«Tα αυστηρά μέτρα και ο τρόπος που θα τηρηθούν επιβάλλονται πρώτα απ’ όλα πλέον από την ελληνική κυβέρνηση κι από την πρώτη στιγμή κι από την ίδια την UEFA. Η παρουσία της αστυνομίας είναι βασικό στοιχείο αυτών των μέτρων και πρέπει με κάθε τρόπο να γίνει σεβαστή αυτή η αναγκαιότητα. Κάθε τι άλλο πολύ απλά καταστρέφει την ΑΕΚ. Τίποτε λιγότερο.
Κανείς μην πλησιάσει έξω από το γήπεδο χωρίς εισιτήριο! Από τις 18.45 που θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου, δεν θα περνάει κανείς χωρίς εισιτήριο από τους αυστηρούς προελέγχους.
Κανείς να μην επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο έχοντας σακίδιο ή κρατώντας σακούλα. Κι αυτά θα αφαιρούνται στους προελέγχους και κανείς δεν θα περνάει πέρα από αυτούς.
Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει κλείσιμο κερκίδων σε επόμενα ματς ή και τιμωρία έδρας.

Δεν υπάρχει περιθώριο να εμφανιστεί ούτε… δευτερόλεπτο μέσα στο γήπεδο βεγγαλικό, laser, καπνογόνο.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Θα αποδοθούν οι κατηγορίες, υποομάδα ναζιστών στους Κροάτες» – Τι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσουρή

Κανείς στους διαδρόμους των εξεδρών. Οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι, αλλιώς τιμωρείται η ΑΕΚ.

Όχι πανό με περιεχόμενο που μπορεί να δώσει αφορμή στις αρχές του αγώνα ή τους αντιπάλους μας, για να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα για την ΑΕΚ.

Κανείς στο γήπεδο με παιδί χωρίς εισιτήριο. Δεν πρόκειται να μπει παιδί χωρίς εισιτήριο και θα δημιουργηθεί ταλαιπωρία για όλους στις εισόδους.

Όλοι όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο για να αποφύγουμε ουρές και ταλαιπωρία. Υπάρχει διαδικασία πολύ αυστηρών ελέγχων.

Έχετε μαζί σας αποδεικτικά της ταυτότητας σας, για την περίπτωση που ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Όλα θα είναι όπως πρέπει, αν βγάλουμε από το μυαλό μας οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αγώνα και την προσπάθεια για πρόκριση με θερμή στήριξη της ομάδας. Αυτό απαιτεί πάνω απ’ όλα η τιμή στην μνήμη του Μιχάλη μας!!!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ