Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, ο οποίος έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της Ένωσης με τους χειρισμούς του στην υπόθεση του πελάτη του.
Μάλιστα, ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση στον ατζέντη του Πινέδα, μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, με τις οποίες πιέζει για την μεταγραφή του παίκτη στη Μοντερέι.
«Δεν ανεχόμαστε τα τερτίπια κανενός»
«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βιγιαρεάλ, που προκάλεσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση του κ. Ηλιόπουλου, του απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.
Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ», αναφέρουν από την πλευρά της ΠΑΕ.