Ισπανικά ΜΜΕ: Συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα Μέσι και Ρονάλντο – Η ουτοπία του Λαπόρτα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι το θέμα της πιο εξωφρενικής μετεγγραφής του καλοκαιριού, καθώς ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα φέρεται να θέλει να κάνει τον Πορτογάλο συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με την ισπανική “AS” ο Λαπόρτα θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να δει συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα τον Ρονάλντο και τον Μέσι.

Προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία το αφεντικό της Μπάρτσα είναι πρόθυμο να προσφέρει σε αντάλλαγμα τον Γκριεζμάν, τον Κουτίνιο και τον Ρομπέρτο. Το συμβόλαιο του Μέσι αναμένεται να λήξει στο τέλος του μήνα αλλά εικάζεται ότι θα παραμείνει στην ομάδα και θα υπογράψει παρά το γεγονός ότι οι μπλαουγκράνα δεν κέρδισαν το πρωτάθλημα και ότι η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά θέματα. Σύμφωνα με αναφορές ο όμιλος είναι κοντά στην αναχρηματοδότηση όπως και το συμβόλαιο του Μέσι κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Σίγουρα αν οι Γκριεζμάν και Κουτίνιο μετακινηθούν στο Τορίνο, η Μπάρτσα θα μπορεί να πληρώσει την αμοιβή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο αρθρογράφος της AS τονίζει πως όσοι άκουσαν την ιδέα αυτή του ονειροπόλου Λαπόρτα ενθουσιάστηκαν αλλά πρόκειται για ουτοπία. Βέβαια, η σκέψη και μόνο του Μέσι και του Ρονάλντο στην ίδια ομάδα είναι μεγαλειώδης, τονίζει ο αρθρογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ