Κρίστιαν Έρικσεν: Τα πρώτα λόγια του μόλις συνήλθε – Τι αποκάλυψε ο γιατρός που τον επανέφερε

Ο γιατρός που βοήθησε να σώσει τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν και να τον επαναφέρει μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο κατά τον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro 2020, αποκάλυψε τα πρώτα λόγια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ο Γερμανός γιατρός Jens Kleinefeld, ήταν ένας από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν να ξεκινήσει να χτυπά ξανά η καρδιά του 29χρονου.

Μιλώντας στο Fox Sports περιέγραψε “Περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά, ο ποδοσφαιριστής άνοιξε τα μάτια του και μπορούσα να του μιλήσω απευθείας. Ήταν μια πολύ φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή, γιατί σε τέτοια ιατρικά έκτακτα περιστατικά στην καθημερινή ζωή οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολύ λιγότερες”. Ο Kleinefeld ανέφερε ότι στη συνέχεια ρώτησε τον Έρικσεν “είσαι πίσω μαζί μας;” και ο ποδοσφαιριστής του απάντησε “Ναι είμαι πίσω μαζί σου. Γα%^^το, είμαι μόνο 29 ετών”.

Η πρώτη ΦΩΤΟ μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο κατά τον πρώτο αγώνα της Δανίας για το Euro 2020.

“Γειά σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και καταπληκτικές ευχές και τα μηνύματα που στείλατε από όλον τον κόσμο. Αυτό σημαίνει τα πάντα για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά – δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις ακόμη στο νοσοκομείο, αλλά αισθάνομαι καλά. Τώρα, θα εμψυχώσω τα αγόρια μου στην ομάδα της Δανίας, για τα επόμενα ματς που έχουν. Προσευχόμαστε όλοι για την Δανία. Κρίστιαν” έγραψε στη λεζάντα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής. Ήδη η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατ. like μέσα σε 50 λεπτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ