Η πρώτη ανακοίνωση του Κρίστιαν Έρικσεν: Το “ευχαριστώ” και η υπόσχεση που έδωσε

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δημοσίευσε την πρώτη του ανακοίνωση μετά την κατάρρευση στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Εθνικής Δανίας για το Euro 2020. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και υποσχέθηκε να μην τα παρατήσει εύκολα.

Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στην Gazzetta dello Sport μέσω του ατζέντη του Έρικσεν. “Σας ευχαριστώ. Δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα, αλλά θέλω να καταλάβω τι συνέβη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για όσα κάνατε για εμένα” αναφέρει.

“Τώρα ο Κρίσταν πρέπει να ξεκουραστεί, μαζί του βρίσκονται η σύζυγος και οι γονείς του. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο υπό στενή παρακολούθηση. Αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του για τον αγώνα που έχουν με το Βέλγιο” δήλωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

“Υπέστη καρδιακή ανακοπή” δήλωσε ο γιατρός της Δανίας

«Ο Έρικσεν υπέστη καρδιακή ανακοπή», δήλωσε σε συνέντευξή Τύπου την Κυριακή ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, ο οποίος αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των έως τώρα εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. «Ο Κρίστιαν έχει καλή διάθεση και όλες οι εξετάσεις μέχρι στιγμής ήταν καλές. Φαίνεται πως υπήρξε καρδιακή ανακοπή και επανήλθε χάρη στην έγκαιρη χρήση του απινιδωτή από το ιατρικό επιτελείο», είπε ακόμη ο κ. Μπόεσεν. «Τον επαναφέραμε μετα την πρώτη προσπάθεια στον απινιδωτή. Αυτό είναι αρκετά γρήγορο. Πόσο κοντά ήμασταν στο να τον χάσουμε; Δεν ξέρω», εξήγησε ο Μπόεσεν, ενώ αποκάλυψε και την πρώτη κουβέντα του Έρικσεν αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του: «Το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν ξύπνησε ήταν “Πώς είστε εσείς;”. Είναι τυπικό γνώρισμά του, να σκέφτεται πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό του». Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο προπονητής Εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο αποθέωσε. «Περισσότερο ανησυχούσε αυτός για εμάς, παρά για τον εαυτό του», είπε και πρόσθεσε: «Δεν θυμάται πολλά από το επεισόδιο, κυρίως ρώτησε τι κάνουμε εμείς. Τυπικός Κρίστιαν. Κι αυτό λέει πολλά για τις προσωπικότητες αυτών των παικτών και κυρίως του Κρίστιαν. Τρομερός παίκτης και τρομερός χαρακτήρας». Τέλος, ανέφερε: «Θέλει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Ο ίδιος αισθάνεται ότι μπορεί να παίξει κι αυτός! Είναι ποδοσφαιριστής και αισθάνεται την μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια του βρίσκονται κοντά σε μία μπάλα! Ήταν καλό που τον είδα να χαμογελά. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να δούμε αν μπορούμε να ενωθούμε και να παίξουμε για τον Κρίστιαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ