Κρίστιαν Έρικσεν: “Η σύζυγός του πίστευε ότι πέθανε” – Σοκάρει η περιγραφή του Σμάιχελ

Ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής Δανίας, ο Πίτερ Σμάιχελ, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν πίστευε ότι ο άνδρας της είχε πεθάνει, όταν προσπάθησε να τρέξει κοντά του από τις κερκίδες του γηπέδου.

Μιλώντας στον ραδιόφωνο του BBC είπε ότι οι παίκτες της Δανίας έπρεπε να διαβεβαιώσουν τη μητέρα των δύο παιδιών του ποδοσφαιριστή, Sabrina Kvist Jensen, ότι ο 29χρονος εξακολουθούσε να αναπνέει, μετά την κατάρρευσή του στον χθεσινό αγώνα εναντίον της Φινλανδίας.

Ο γιος του Σμάιχελ, Kasper ήταν ένας από τους παίκτες της Δανίας, που έσπευσαν μαζί με τον Κάιελ, να παρηγορήσουν την γυναίκα του συμπαίκτη τους.

“Ήταν οι χειρότερες δύο ώρες στην καριέρα μου στο ποδόσφαιρο” τόνισε με νόημα ο πρώην τερματοφύλακας.

“Δεν είχαμε πληροφορίες. Βλέπαμε ότι είναι σοβαρό το περιστατικό και προσπαθούσαμε να δούμε τις αντιδράσεις στα πρόσωπα των παικτών. Έγινε μακριά από εκεί που κάθονταν οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών και φυσικά η γυναίκα του Κρίστιαν το είδε. Προσπάθησε να πάει κοντά του. Μπορούσες να δεις από την αντίδραση του γιου μου, του Κάσπερ, ο οποίος έτρεξε προς το μέρος της και μίλησα μαζί του για αυτό χθες το βράδυ, έτρεξε για να της πει ότι ο Κρίστιαν αναπνέει… Πίστευε ότι είχε πεθάνει” περιέγραψε.

Ο γιος του Σμάιχελ και ο αρχηγός της ομάδας, Σάιμον Κάιερ ήταν οι δύο που την σταμάτησαν από το να πλησιάσει και την παρηγόρησαν, όσο ο σύζυγός της λάμβανε τις πρώτες βοήθειες. Η 28χρονη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Έρικσεν και έσπευσε στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ