“We are the people”: Αυτό είναι το επίσημο τραγούδι του Euro 2020 – ΒΙΝΤΕΟ

“We Are The People” (είμαστε οι άνθρωποι). Αυτός είναι ο τίτλος του επίσημου τραγουδιού του Euro 2020, το οποίο είναι προϊόν συνεργασίας του θρυλικού Ολλανδού DJ/παραγωγού, Μάρτιν Γκάριξ, με τους Μπόνο και Ετζ των U2.

Το επίσημο τραγούδι του Euro 2020 εξετάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει να βρει μια ενοποιημένη απάντηση σε αυτά τα θέματα. Είναι ένας ύμνος, τον οποίο όλοι μπορούν να τραγουδούν, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται ή βρίσκονται.

«Η μακρά αναμονή έχει τελειώσει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε επίσημα το επίσημο τραγούδι για το Euro 2020 “We Are The People”, το οποίο περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες του κόσμου στους Μάρτιν Γκάριξ, Μπόνο και Ετζ» δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Γκάι Λορέν Επστάιν.

«Το ποδόσφαιρο και η μουσική έχουν τη δύναμη να φέρουν κοντά τους ανθρώπους. Συνδιάζουν πάθος και συναίσθημα και ο συνδυασμός τους θα επεκτείνει περαιτέρω τον εορτασμό των φιλάθλων, ενώ θα προσεγγίσει επίσης νέο κοινό» πρόσθεσε.

Για πρώτη φορά, το Euro θα διεξαχθεί σε ολόκληρη την ήπειρο, επικεντρώνοντας στο πρωταρχικό θέμα της ενότητας. Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθεί σε 11 πόλεις: Άμστερνταμ, Μπακού, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη, Αγία Πετρούπολη και Σεβίλη θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια αυτό το καλοκαίρι, με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στις 11 Ιουνίου, με την Τουρκία να αντιμετωπίζει την Ιταλία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου στις 11 Ιουλίου.

Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει για την έναρξη της διοργάνωσης, η μουσική εκστρατεία ξεκίνησε στις γιγαντιαίες οθόνες στο Γουέμπλεϊ χθες το απόγευμα, με την αψίδα του σταδίου να φωτίζεται με τα χρώματα του Euro 2020.

«Η δημιουργία μουσικής για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο μαζί με τους Μπόνο και Ετζ ήταν μια απίστευτη εμπειρία» δήλωσε ο Γκάριξ. «Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που κάναμε μαζί και ενθουσιασμένος που το μοιραζόμαστε επιτέλους με τον κόσμο!»

Δείτε το βίντεοκλίπ του τραγούδιού:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ