Άρης-ΠΑΟΚ: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες Καραπαπά – Η απάντηση του “Δικεφάλου του Βορρά”

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, περί απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Με βάση δημοσιεύματα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα. Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, θα κληθούν να καταθέσουν ενόρκως ο καταγγέλλων αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο γκολκίπερ του Άρη, όπως επίσης ο συμπαίκτης του, Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος σε δηλώσεις του φέρεται να επιβεβαίωσε τα περί απόπειρας καταγγελίας. Η έρευνα τελεί υπό την επίβλεψη της αρμόδιας για θέματα αθλητισμού εισαγγελέως Θεσσαλονίκης, ενώ τα αδικήματα που ερευνάται εάν στοιχειοθετούνται είναι αυτά της απόπειρας δωροδοκίας, της απόπειρας παράνομης βίας και της απόπειρας χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατήγγειλε με αναρτήσεις του απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος με την σειρά του απείλησε με προσφυγή στην Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Η απάντηση του “Δικεφάλου του Βορρά”Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκάλυψη της αλήθειας στις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση.

Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία τις καταθέσεις των κ.κ. Καραπαπά, Σιαμπάνη και Δεληζήση, που χρησιμοποιήθηκαν ως μομφή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (και υπερασπιστή του Άρη εσχάτως) εναντίον του ΠΑΟΚ. Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ