H FIFA αποφάσισε για το Κύπελλο-Με τα παλιά ρόστερ στον τελικό ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Με τα περσινά ρόστερ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τη μεθεπόμενη Κυριακή (12/9, 21:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως υπέδειξε η FIFA στην ΕΠΟ.

Η FIFA επικαλείται την αξιοπιστία της διοργάνωσης και οι δύο αντίπαλοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη σεζόν με την ομάδα που είχαν το 2019-20 και την οποία χρησιμοποίησαν και στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αυτό σημαίνει ότι τόσο οι κιτρινόμαυροι όσο και οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα από τα νέα αποκτήματά τους.

Συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χνιντ, Ινσούα, Ενομπακάρε, Καρακλάγιτς, Ανσαριφάρντ και Ιατρούδη.

Από την πλευρά του, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Αποστολόπουλο και Πέπε.

Υπενθυμίζεται ότι από την ΑΕΚ έχουν αποχωρήσει οι Μπάρκα, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης και Αραούχο, ενώ από τον Ολυμπιακό έφυγαν οι Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μορ και Χριστοδουλόπουλος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ