Μέσι: Πρώτο θέμα στον ισπανικό Τύπο η πιθανή αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα

Είδηση έβγαλε το ραντεβού τουΛιονέλ Μέσι με τον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς ο σουπερστάρ της μπάλας φαίνεται οως ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του σκέφτεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το καταλανικό ραδιόφωνο RAC1, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε στον Ολλανδό τεχνικό ότι βλέπει το μέλλον του περισσότερο εκτός Μπαρτσελόνα και η είδηση έγινε πρώτο θέμα στον ισπανικό αθλητικό Τύπο.

Οι καταλανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για αμφιβολίες του Μέσι σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, ενώ οι μαδριλένικες για ξεκάθαρη δήλωση αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, η «Sport» αναφέρει πως «Ο Μέσι εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το μέλλον του, ενώ ο προπονητής τού έκανε σαφές πως τον θεωρεί κομβικό για την ομάδα που σχεδιάζει. Ο Μέσι έφυγε από τη συνάντηση σε καλύτερη ψυχολογία για το μέλλον του στο κλαμπ σε σχέση με αυτή που είχε προ του ραντεβού, αλλά θέλει να σκεφτεί στο διάστημα των διακοπών». Η «Mundo Deportivo», από την πλευρά της, τονίζει πως «ο Λέο δεν ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του», ενώ η «Αs» ότι «ο Αργετινός κοιτάζει αλλού για το μέλλον του».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ