“Βόμβα” στην Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι επιθυμεί να αποχωρήσει από την καταλανική ομάδα

Κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Κούμαν αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συζητήσει με τον Λιονέλ Μέσι για να δει τις προθέσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ σχετικά με το μέλλον του στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το καταλανικό ραδιόφωνο «RAC1», ο Μέσι διέκοψε τις διακοπές του και συναντήθηκε με τον Κούμαν, αλλά όσα φέρεται να του είπε, δεν ήταν αυτά που ήθελε να ακούσει ο 57χρονος προπονητής. Συγκεκριμένα ο Μέσι ανακοίνωσε στον Κούμαν πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά, αλλά πιο πιθανό βλέπει το ενδεχόμενο να φύγει παρά να μείνει στην ομάδα.

Αν και γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή και με έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του όπου η ρήτρα είναι στα 700 εκατ. ευρώ, μόνο εύκολο δεν θα είναι, η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και κυρίως οι ενστάσεις του για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται ο σύλλογος, τον οδηγούν στο να επιθυμεί την άμεση αποχώρησή του από την ομάδα. Κάτι που φυσικά δεν θα ήθελε με τίποτα ο Κούμαν που στηρίζει πολλά πάνω του αλλά απ’ ότι φαίνεται ο χρόνος του Μέσι στη Βαρκελώνει τελειώνει.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ