Αιχμές από τη σύζυγο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο – ΦΩΤΟ

Αιχμές αφήνει η σύζυγος του θρυλικού τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζιανλουίτζι Μπουφόν κατά της οικογένειας του Κριστιάνο Ρονάλντο, που αγγίζουν και τον ίδιο τον σουπερστάρ της μπάλας. Όπως σημείωσε η Ιλάρια Ντ’Αμίκο, σύζυγος του Μπουφόν από το 2014, ο Κριστιάνο δεν θα ήθελε να δει την αδερφή του να επικρίνει το αφεντικό της “Γιούβε” Μαουρίτσιο Σάρι για τη χρήση του ποδοσφαιριστή στον τελευταίο αγώνα όπου ηττήθηκε η ομάδα του.Όπως σημείωσε η Ντ’Αμίκο, η Αβέιρο έκανε λάθος που αμφισβήτησε τη στρατηγική των πρωταθλητών της Serie A, όταν ισχυρίστηκε ότι “ο Ρονάλντο δεν κάνει θαύματα”. Θαυμαστές είπαν ότι ο Ρονάλντο, του οποίου φωτογραφίες με γκριμάτσες απογοήτευσης μετά την ήττα στον τελικό του Κόπα Ιτάλια, όπου τον τίτλο κατέκτησε η Νάπολι, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ήταν αυτός που έγραψε στην ουσία το μήνυμα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του χωρίς να μιλήσει ευθέως.

Η Ντ’Αμίκο σε συνέντευξή της στο Radio 1 είπε “ανήκω στην παλιά σχολή. Μέλη της οικογένειας και σύζυγοι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν τα social media επειδή συνήθως δεν αρέσουν αυτά σε συζύγους και αδερφούς. Αν εγώ ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου αλλά δεν θα ήθελα τον Τζίτζι ή τη μητέρα μου να γράψουν για εμένα. Μέλη της οικογένειας δεν χρειάζεται να γίνουν σχολιαστές”.

Μετά την ήττα της Γιουβέντους στο στάδιο της Ρόμας, Ολίμπικο, την Τετάρτη, στα πέναλτι, η Έλμα Αβέιρο αποκάλεσε τον Ρονάλντο “βασιλιά μου” και αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στους 400.000 θαυμαστές της: “Τι άλλο μπορεί να κάνει; Ο αγαπημένος μου μόνος του δεν κάνει θαύματα. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να παίξεις έτσι. Το κεφάλι ψηλά αλλά δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα”. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος σταρ δεν σχολίασε τίποτα προς ους 225 εκατ. ακολούθους του στο Instagram έπειτα από μια απογοητευτική νύχτα όπου απέτυχαν να κερδίσουν έναν σπουδαίο εγχώριο τίτλο. Η μητέρα του Ντολόρες Αβέιρο, με 2,2 εκατ. ακολούθους στο instagram, διέψευσε ότι μάλωσε με τη σύντροφο του Κριστιάνο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, τον προηγούμενο μήνα, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές της εξηγώντας ότι σταμάτησε να ακολουθεί στο instagram τη μέλλουσα νύφη της κατά λάθος. Από την πλευρά της, η Τζορτζίνα δεν σταματά να αναρτά σέξι πόζες της στους 18 εκατ. ακολούθους της με έντονη παρουσία στα social media.

Πηγή φωτό: rt.com/Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ