Δώνης: «Δεν κάναμε ποιοτικό παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στάθηκε στο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στους Αγιούμπ και Κολοβό αλλά και τις περιπτώσεις των Βαγιαννίδη και Αποστολάκη.

Ο Γιώργος Δώνης είπε με το τέλος του ματς:

«Εμείς μπήκαμε άσχημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος για 25 λεπτά, έβγαλε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ανώτερη ένταση. Πιέσαμε καλύτερα τον ΠΑΟΚ χωρίς να γινόμαστε απειλητικοί. Εμείς είχαμε τη μπάλα χωρίς να δημιουργούμε φάσεις από την άλλη ο ΠΑΟΚ έβγαζε φάσεις στην αντεπίθεση. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι από τη δική μας πλευρά».

Για το τι δεν πήγε καλά από την αρχή: «Νομίζω πως είχαμε το θέμα του τραυματισμού του Νάγκι. Είναι ο δεύτερος καθαρός εξτρέμ που έχουμε. Έπρεπε να δούμε ποια λογική θα ακολουθήσουμε. Δώσαμε οδηγίες στο 25′ να κατεβάζουμε τη μπάλα ως τριάδα και πλέον μετά οι Δώνης και Μπουζούκης έμεναν στον άξονα για να βγάζουν τη μπάλα. Δεν είχαμε όμως την ποιότητα στην περιοχή. Ήμασταν αρκετά στατικοί και πλην της φάσης του Καμπετσή δεν είχαμε άλλη φάση».

Για τον Αγιούμπ: «Είναι ένα παιδί που ήρθε έπαθε και το πρόβλημα με τη θρόμβοση. Είναι παρόμοιοι παίκτες με τον Ζαχίντ. Προτιμήσαμε να τον βάλουμε αλλά νομίζω στο κομμάτι να βγάλει ηρεμία και πίσω και να μας βοηθήσεις να βγούμε μπροστά ήταν καλός».

Για τον Κολοβό: «Ο Δημήτρης έκανε επέμβαση πριν τον κορονοϊό. Και μετά πρέπει να δείτε το ρόστερ μας. Οι σέντερ φορ μας είναι μετά τον Μακέντα οι Περέα και Καμπετσής. Το εξτρέμ μας είναι ο Χατζηγιοβάνης και αν δεν πάει κάτι καλά μετά είναι ο Κολοβός. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο επόμενος προπονητής την επόμενη σεζόν γιατί ο Δημήτρης δεν είχε καλή χρονιά».

Για την έλλειψη στα μπακ: «Δεν είναι πως οι Βαγιαννίδης και Αποστολάκης δεν θέλουν να παίξουν. Είναι δική μας απόφαση. Εναλλακτική είναι οι Νούνες και Θεοχάρης που ακόμα δεν έχει μπει στην αποστολή».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ