Η αποκάλυψη για τον Τζόρνταν που θα συζητηθεί: Απέρριψε πρόταση 100 εκατ. δολαρίων

Το πόσο επιλεκτικός στις κινήσεις του είναι ο Μάικλ Τζόρνταν εξήγησε ο Ντέιβιντ Φοκ. Ο πρώην μάνατζερ του «Air» αποκάλυψε μία ιστορία και συγκεκριμένα την απόρριψη μίας πρότασης ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πριν από μερικά χρόνια, όταν οι Χόρνετς έκαναν περιοδεία στην Ασία, αρχικά μία γυναίκα είχε κάνει πρόταση στον Τζόρνταν να παραστεί σε ένα τουρνουά γκολφ για μία ημέρα, έναντι 7 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο, ακολούθησε και ένα ακόμη πιο βαρύ «όχι» του MJ, καθώς στη συνέχεια ήρθε… εννιαψήφια πρόταση, η οποία είχε την ίδια κατάληξη με την πρώτη!

«Πριν από τρία χρόνια του είχα πάει μία πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να δώσει τα δικαιώματα του ονόματός του για χρήση και να κάνει μία εμφάνιση δύο ωρών, για να ανακοινώσει τη συμφωνία. Αλλά, την απέρριψε. Ο Θεός να τον ευλογεί», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του MJ, Ντέιβιντ Φοκ, για να προσθέσει:

«Είναι τόσο επιτυχημένος και αυτό του δίνει την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει και όπως θέλει ή να μην κάνει τίποτα που δεν θέλει. Πραγματικά, τον θαυμάζω. Είναι εξαιρετικά επιλεκτικός αναφορικά με το τι θέλει να κάνει».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ