Κορονοϊός – Ζονάτας: Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιον πόνο – Αυτός ο ιός δεν είναι αστείο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έλτσε, Jonathas de Jesus, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα θετικός στον κορονοϊό. Ήταν ο πρώτος Βραζιλιάνος αθλητής που βρέθηκε θετικός. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στην περιοχή Los Arenales del Sol. Περνά τον χρόνο του μακριά από τη σύζυγο και τις δύο κόρες του αν και μιλούν καθημερινά μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου.

«Άρχισα να έχω πυρετό, να νιώθω πολύ άσχημα γενικά, πίστευα ότι ήταν απλώς μια ημικρανία. Το κεφάλι με πονούσε, το σώμα επίσης. Την επόμενη μέρα πήγα να συζητήσω με τον γιατρό της ομάδας και εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να κάνω αμέσως την εξέταση, γιατί όλα αυτά ήταν συμπτώματα του ιού. Και βρέθηκα θετικός» δήλωσε στην Globo.

«Έτσι όπως ήμουν, δεν μπορούσα να προπονηθώ, γιατί το σώμα μου ήταν αδύναμο, ειδικά τις πρώτες τρεις ημέρες υπέφερα πολύ. Δεν είχα καν τη δύναμη να κουνηθώ. Όταν πήγα στο ντους σχεδόν λιποθύμησα στο μπάνιο. Ήταν έναν πολύ δυνατός πόνος, δεν έχω νιώσει παρόμοιο ποτέ. Αυτός ο ιός δεν αστειεύεται» περιγράφει στη συνέντευξη του. Πλέον αρχίζει να αισθάνεται καλύτερα, αν και έχει μπροστά του ακόμη μία εβδομάδα καραντίνας.

«Είμαι καλύτερα, κάνω και πάλι ασκήσεις. Αλλά είμαι αθλητής και είχα πολλούς πόνους, φανταστείτε πώς θα νιώθει ένας πιο μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος. Γι’ αυτό πρέπει να το σκεφτούμε πολύ σοβαρά για την Βραζιλία, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα αυτού του ιού. Πρέπει να μείνετε σπίτι» τονίζει.

Πηγή: sportsfinding.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ