Kορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Euroleague

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και των προπονητών, η Euroleague ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα:

– Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στα αποδυτήρια.

– Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στη μεικτή ζώνη.

– Στις συνεντεύξεις Τύπου θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. μεταξύ των δημοσιογράφων και των προπονητών/παικτών.

– Οι δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια θα γίνονται στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. μεταξύ των δημοσιογράφων και των προπονητών/παικτών.

12 ΜΑΡΤΙΟΥ

===========

– Στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση στον αγώνα, ενώ υπάρχει όριο στους θεατές (5.000).

– Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)

– Η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)

13 ΜΑΡΤΙΟΥ

==========

– Η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση.

– Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ