Υποψήφια και επίσημα η Ελλάδα για τον τελικό του Conference League στο Παγκρήτιο – Η ανάρτηση Αυγενάκη

Κατατέθηκε σήμερα Πέμπτη από την ΓΓΑ και την ΕΠΟ στην UEFA ο φάκελος υποψηφιότητας της Ελλάδας για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο Στάδιο μετά από πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε:

«Η Ελλάδα διεκδικεί ξανά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Κατατέθηκε πριν λίγο στην UEFA ο φάκελος υποψηφιότητας του Παγκρητίου για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023.Εκπονήθηκε από στελέχη της ΓΓΑ, της ΕΠΟ, Δήμου Ηρακλείου και Ηρακλειώτες τεχνοκράτες-εθελοντές. Τους ευχαριστούμε».

«Η Ελλάδα ξανά διεκδικεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις», αναφέρουν πηγές του υπουργείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «για τη σύνταξη του φακέλου είχαμε τη συνδρομή: Υπουργείο Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας, το ΕΣΚΑΝ. Από τη Περιφέρεια Κρήτης το Δήμο Ηρακλείου, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια, την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας και την ΠΑΕ ΟΦΗ (που παραχωρεί δωρεάν τα προπονητήριά της).

«Δουλέψαμε 4 ολόκληρους μήνες. Να σημειωθεί ότι όλος ο φάκελος εκπονήθηκε από στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της ΕΠΟ, του Δήμου Ηρακλείου και από Ηρακλειώτες τεχνοκράτες εθελοντές. Δεν ξοδέψαμε ούτε 1 ευρώ. Καλή μας επιτυχία!!» σημειώνει ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ